Григор Димитров логично беше в отлично настроение след първата си

...
Григор Димитров логично беше в отлично настроение след първата си
Коментари Харесай

Димитров: Целта ми е титла от Големия шлем

Григор Димитров разумно беше в чудесно въодушевление след първата си победа в Мелбърн. Първата ни ракета завоюва с 6:3, 6:2, 6:1 против квалификанта Денис Новак и се класира за втория кръг на Australian Open

"Доволен съм от формата си. Толкова е хубаво да се върна тук. Имам страхотни мемоари, обичам да играя на този корт ", бяха първите думи на Димитров след триумфа.

"Имаше мощен вятър по време на загрявката. При това състояние не можеш да използваш оптимално ударите си, само че аз се пробвах да бъда съсредоточен и да употребявам всяка опция, както и да спестя малко сили ", добави българинът.

"Нямаше изключително значение, че направих ранен пробив. Не знаех навръх какво е кадърен противника. Той реализира три победи, с цел да стигне до тук и трябваше да съм подготвен за борба ", изясни Димитров.

Попитан дали е подготвен за купа от Големия шлем, Григор отговори: "Гледам мач за мач. Това постоянно е било моя фантазия. Постигнах някои неща, които постоянно съм желал. Това е идната стъпка. Не желая да неистина и да звуча прекомерно непретенциозен. Единственото, което мога да направя, е да се разпределям на 100% % и да се опитам да подвигам равнището с всеки мач. "

"Времето не беше доста положително през последните дни и не съумях да упражнявам, както желая. Имам ден отмора. Мачът не беше доста натоварващ и по-късно отново ще съм на корта, с цел да упражнявам в допълнение ", приключи първата ни ракета.

Във втория кръг Димитров ще се изправи против американеца Макензи Макдоналд.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР