Григор Димитров изпрати най-силното азиатско турне през своята кариера, като

...
Григор Димитров изпрати най-силното азиатско турне през своята кариера, като
Коментари Харесай

Григор след азиатското турне: Играта ми се намира на много добро място; не спирам да се уча

Григор Димитров изпрати най-силното азиатско турне през своята кариера, като доближи най-малко до 1/4-финалите и на трите съревнования, в които взе присъединяване. Българинът записа победи над състезатели от ранга на Карен Хачанов, Николас Джари, Холгер Руне и Карлос Алкарас, а всичко това му разреши в Шанхай да доближи до своя 9-ти полуфинал от сериите " Мастърс " и от през вчерашния ден справедливо заема 16-та позиция в международната класация, която е най-предната за него от 2 години и половина насам.

Самият Григор явно е останал доста удовлетворен от изявите си в Китай и обнадежди своите фенове с последната си обява в обществените медии, от която несъмнено можем да заявим че първата ни ракета се намира в оптимално положение и можем да чакаме един мощен завършек на сегашния сезон от него.

" Специално азиатско турне, което беше белязано с голям брой прочувствени моменти и към този момент имам повече от 400 победи в ATP Тура. Като цяло, то сега играта ми се намира на доста положително място. Продължаваме да се учим, да израстваме и да се подобряваме, имайки стабилен екип към себе си " - написа Димитров в своя Instagram профил.

Припомняме ви, че родният ни представител си е взел отмора от шампионатите през тази седмица, само че още от идния понеделник му следва да взе участие на ATP 500 надпреварата във Виена, където през предходната година доближи до финалната четворка, а след това ще закрие годината с присъединяване на " Мастърса " в Париж.
   View this post on Instagram

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР