Григор Димитров изигра един от най-силните мачове в своята кариера

...
Григор Димитров изигра един от най-силните мачове в своята кариера
Коментари Харесай

ФЕНОМЕНАЛЕН: Григор детронира №2 в света и ще играе на полуфинал в Маями

Григор Димитров изигра един от най-силните мачове в своята кариера и победи международния №2 и №1 в схемата Карлос Алкарас с 2-0 сета(6:2, 6:4) в мач от 1/4-финалите на мощния шампионат в Маями от сериите Мастърс 1000.

Алкарас бе в серия от 9 извоювани мача и нямаше загуба против противник отвън топ 10 в 10 дуела на твърди кортове от началото на този сезон.

" За да спечелиш против Карлос Алкарас, би трябвало да играеш по най-хубавия метод.Понякога да играеш опростено е основното нещо, само че е мъчно да го направиш. Радвам се, че завоювах в 2 сета и демонстрирах положително равнище. Използвах всеки един късмет, който имах, това беше доста значимо. Трябваше да продължа да бъда нападателен непрекъснато и съумях да го направя. Никога не бях стигал до толкоз напред тук и доста се веселя ". Това съобщи Гришо след фантастичната си успеха.

Бившият №3 в света от България има необикновен мотив да помни тазгодишното издание на шампионата в Маями, тъй като с класирането си за четвъртфинала влезе измежду най-хубавите 8 на всички надпревари от " Мастърс 1000 ". Нещо повече, Григор има най-малко полуфинал на 8 от 9-те сходни надпревари, като единственото изключение остава Мадрид, където през 2015 година бе четвъртфиналист.

На полуфиналите Григор Димитров ще се изправи против Александър Зверев, който победи Фабиан Марожан на 1/4-финалите.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР