Григор Димитров има намерение да се състезава още 10 години.

...
Григор Димитров има намерение да се състезава още 10 години.
Коментари Харесай

Григор Димитров разкри колко още ще се състезава

Григор Димитров има желание да се състезава още 10 години. Новината разгласи самият той след успеха над Хуберт Хуркач, която бе под номер 100 за него в сериите " Мастърс ". Думите му сигурно ще зарадват цяла България и милионите му почитатели по света. Пред Tennis Now 30-годишният българин разяснява забележителното си достижение.

" Чувството е сюрреалистично, тъй като в никакъв случай не съм си мислел, че въобще ще мога да изиграя 100 срещи на сходно равнище. Късметлия съм, изключително поради сложните години, травмите и всичко останало. Това достижение значи доста за мен и в действителност го правя оценка.

Смирен съм, само че в същото време се усмихвам от вътрешната страна. Случилото се е красиво и се надявам да продължа да се състезавам още едно десетилетие. Най-ключово постоянно е било постоянството. Стремя се да намирам салдото в тренировките, почивките, храненето и всичко останало. Вярвам мощно в тези практики и тяхното осъществяване. Важно е да се фокусираш върху построяването на лични правила, които да спазваш ", съобщи Димитров.

Grigor's milestone
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР