Григор Димитров и Рафаел Надал изиграха поредния си оспорван двубой,

...
Григор Димитров и Рафаел Надал изиграха поредния си оспорван двубой,
Коментари Харесай

Видео: Магията на Григор Димитров

Григор Димитров и Рафаел Надал изиграха следващия си оспорван дуел, който предложи тенис от най-високо равнище. Зрелищната им борба на четвъртфиналите в Шанхай, която продължи над два часа и половина, изобилстваше от атрактивни разигравания и завършващи удари.

Особено впечатляващи бяха две от точките, извоювани от българския тенисист. Първата от тях попадна и в селекцията на АТП за най-хубавите удари на деня. Димитров съумя да се измъкне от доста сложна позиция благодарение на мрежата, а по-късно пласира удивително воле.

Отиграването му освен провокира бурните аплодисменти на публиката, само че и получи поздравленията на самия Надал.



Още по-атрактивно беше второ, което също така пристигна в сериозен миг - при точка за пробив при започване на втория сет. Двамата направиха дълготрайно надхитряне край мрежата, което Димитров завоюва с магическо бекхенд воле с тил към корта.

" Беше доста тежък мач. Мисля, че и двамата играхме тенис от доста високо равнище. Получи се страхотна борба сред двама тенисисти, които от самото начало играха доста съсредоточено ", разяснява Надал след десетата си победа от 11 мача против Димитров.



" Мачът беше изпълнен с доста интензивни точки от началото до края. Мисля, че и двамата сервирахме чудесно през цялата среща. Мачът се реши от няколко точки и всичко можеше да се случи ", сподели още испанският тенисист.

Фотогалерия: Шанхайското шоу на Григор Димитров и Рафаел Надал >
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР