Григор Димитров и новата му приятелка отново се събраха в

...
Григор Димитров и новата му приятелка отново се събраха в
Коментари Харесай

Мадалина отново заедно с Григор в Лондон

Григор Димитров и новата му другарка още веднъж се събраха в Лондон.

Румънката Мадалина Геня изгледа успеха на българската звезда в тениса 6:3, 6:4, 6:4 против Иля Ивашка (Блрс) на “Уимбълдън ”. Така някогашният полуфиналист в този шампионат от “Големият шлем ” си върна за загубите от този противник, едната от които на Sofia Open.

“Гордея се с теб ”, написа в обществените мрежи Мадалина и пусна малко видео от дуела на своето гадже. Тя бе с Григор в британската столица за шампионата в Куинс, като двамата си пуснаха фрагменти по какъв начин се целуват на автобусна спирка тъкмо до клуба, в който се организира най-престижният шампионат по тенис в света. После Димитров срещна едни от най-верните почитатели с приятелката си. До четвъртък актрисата и модел се занимаваше със своите рекламни задължения, само че очевидно има свободно време, с цел да бъде с Григор на “Уимбълдън ”.

Най-добрият български тенисист е в III кръг на този шампионат за първи път от 2017 година

Тогава той в профил Диего Шварцман (Арж), добре познатия и на българските почитатели Маркос Багдатис (Кип) и Дуди Села (Изр), преди да загуби от швейцарската легенда Роджър Федерер на осминафинала.

Съперник на Григор ще бъде 10-ият в международната класация Франсес Тиафо. Наскоро американецът от африкански генезис завоюва купата на шампионата на трева в Щутгарт. Димитров завоюва два мача през 2019 година против него - на “Мастърс 1000 ” в Торонто и на купа “Лейвър ”, само че загуби година по-късно в откритото на Австралия.

“Уимбълдън ” е неповторим и прелестен шампионат ”, сподели Димитров в анкета дружно с други звезди.

За да не нарушава разпоредбите на “Уимбълдън ”, някогашният №3 в света е със специфична бяла каишка на часовника, с който играе. Звездата ни и неговият управител Георги Стоименов имат присъединяване в швейцарската компания Bianchet. Часовник от тази марка бе отскубнат от ръката на Григор при грабеж в Барселона.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР