Григор Димитров и Мария Шарапова участват в тенис турнира Kooyong

...
Григор Димитров и Мария Шарапова участват в тенис турнира Kooyong
Коментари Харесай

Закачките на Григор Димитров и Мария Шарапова

Григор Димитров и Мария Шарапова вземат участие в тенис шампионата Kooyong Сlassic в Мелбърн. И до момента в който Григор завоюва против Борна Чорич, Мария отхвърли да играе, поради извънредно мръсния въздух в града.

Тя обаче беше поканена да седне на масата на телевизионните коментатори. В края на мача на Григор Димитров, новите му жълти къси панталони се трансфораха в мотив за жарък спор на масата на коментаторите. По тематиката се включи и Мария Шарапова, която не пропусна да изрази мнението си за новите панталонки на някогашното си гадже.

Родният тенисист видя разпалената полемика и реши да се включи в диалога, като се приближи до масата на коментаторите, взе едни от слушалките им и попита какво разискват.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Ollie (@ollieozphoto) на Яну 13, 2020 в 9:21 PST

" Какво е това жълто нещо, което носиш ", обърна се към родния ни тенисист Мария Шарапова. Без да се смути от въпроса, той я контраатакува, като закачливо попита дали ѝ харесват.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Eleven Sports TW (@elevensportstw) на Яну 13, 2020 в 10:39 PST

" В никакъв случай ", отговори Шарапова. Григор пък отвърна, че е на същото мнение, и това разсмя носителката на пет трофеи от " Големият шлем ". Предвид старите сантиментални връзки сред двамата, не можем да непризнат, че сред тях към момента има някаква химия. Знае ли човек какво може да се случи, откакто и двамата не са обвързани.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР