Григор Димитров и любимата му Никол Шерцингер ще могат да

...
Григор Димитров и любимата му Никол Шерцингер ще могат да
Коментари Харесай

Гришо и Никол в отпуск през декември! Къде ще ходят?

Григор Димитров и обичаната му Никол Шерцингер ще могат да се порадват един на различен през декември. Въпреки слуховете, че непрекъснатата работа ги е разделила, и че даже на метри един от различен в Лондон двамата не се виждат, те се събраха след финала на Мастърс шампионата в британската столица, който българинът завоюва.

Сега, в края на годината, двамата имат да отметнат още няколко уговорката, след което могат да излязат в подобаващ отпуск.

Гришо ще стартира последователно купона и с цел да не губи спортната си форма, ще играе на показателен шампионат сред 27 ноември и 2 декември на остров Некер на Бахамите. На 2 декември завършва и музикалният риалити формат X Factor, където Никол е жури.

Следващият шампионат на Григор пък е чак на 1 януари в Австралия, което значи, че двамата имат близо месец, с цел да са дружно.

Варианти за дестинации не липсват, като за предпочитане е топло и слънчево място. Напълно допустимо е почивката им да приключи с Коледа в Хасково, с цел да може американката да се наслаждения на родните традиции в най-чистата им форма.

Припомняме, че Гришо и Никол прекараха доста малко време дружно през тази година, появявайки се дружно на шампионата в София през февруари и по-късно за няколко дни на сантиментална отмора в Италия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР