Григор Димитров и любимата му Лолита Османова явно са решили

...
Григор Димитров и любимата му Лолита Османова явно са решили
Коментари Харесай

Гришо глези Лолита в скъпарски ресторант в Париж

Григор Димитров и обичаната му Лолита Османова очевидно са решили да обиколят малко из Париж дружно, откакто първата ни тенис ракета постави завършек на сезона си след загубата от Александър Зверев на " Мастърса " в парижката столица преди няколко дни.

Гришо, който прогресира с две позиции и към този момент е под №28 в света, избра за една от сантименталните им вечери скъпарския ресторант l’Ami Louis, където той е любим още от 2017 година Лола пък побърза да се похвали с менюто, което двамата са избрали.

" Най-известното бистро в света " и " най-лошият ресторант в света " - това са част от отзивите, които можете да намерите по отношение на l`Ami Louis. Открит е през 1924 година и през годините е приемал редица авторитетни посетители, като Бил Клинтън, Жак Ширак и други световноизвестни лица от политиката, а и освен.

Защо най-лошият ресторант? Много просто! Само 14 маси в дребна стая, дървени маси и столове. Но има нещо вълшебно в това място. Определено предлагам да го посетите! ", написа Османова.

Тя разкри и какво са си поръчали двамата: Охлюви в чеснов сос, пържени картофки, пилешки бутчета и алено вино " Померол ". Заведението обаче напълно не е по джоба на всеки, откакто порцията охлюви е 48 евро, а бутчетата - над 100 евро. Пържените картофки са най-евтини - 20 евро.

Гришо и Лолита бяха поздравени най-после на вечерта персонално от притежателя на заведението - началник Луи Габди, който побърза да се снима с тях.







Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР