Григор Димитров и Андрей Рубльов през миналата седмица доказаха, че

...
Григор Димитров и Андрей Рубльов през миналата седмица доказаха, че
Коментари Харесай

Прoграма за четвъртък: Димитров и Рубльов в битка срещу вторите поставени

Григор Димитров и Андрей Рубльов през предходната седмица потвърдиха, че имат всички нужни качества, с цел да се опълчват на най-хубавите тандеми в света, откакто отстраниха първенците от Уимбълдън, а през вчерашния ден затвърдиха тези усещания с успеха си на старта в Синсинати над Даниел Еванс и Джон Пиърс. Австралийско-британското дуо единствено преди няколко дни доближи до финала на Мастърса в Монреал и привидно не трябваше да има проблеми в мача си против експертите на сингъл, само че първата ни ракета и Рубльов преобладаваха в хода на съвсем цялата среща и изцяло справедливо се класира за етапа на осминафиналите, където ги чака нов конфликт с Орасио Себайос и Марсел Гранойерс. Именно поставените под номер две отстраниха родния ни представител и руснака на предходния шампионат, тъй че дуелът се явява самобитен реванш сред тези двойки.

Срещата е сложена под номер две в програмата на корт 7 и се чака да започва малко след 20:00 часа, като всичко зависи от това по кое време Андрей Рубльов ще приключи дуела си с Тейлър Фриц от конкуренцията на сингъл, който ще започва с към два часа по-рано, а ето и цялостната стратегия за съответния корт:

Корт 7 (стартират не преди 18:00 часа)

1. Уилям Блумберг / Стийв Джонсън - Марсело Аревало / Жан-Жулиен Роже

2. Григор Димитров / Андрей Рубльов - Орасио Себайос / Марсел Гранойерс (не преди 20:00 и след нужната отмора за Рубльов)

3. Мате Павич / Никола Мектич - Стефанос Циципас / Холгер Руне

4. Уесли Кулхоф / Нийл Скупски - Сантиаго Гонзалес / Едуар-Роже Васлен

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР