Григор Димитров и американецът Себастиан Корда спечелиха с 2:6, 7:5,

...
Григор Димитров и американецът Себастиан Корда спечелиха с 2:6, 7:5,
Коментари Харесай

Григор Димитров и Себастиан Корда преодоляха първия кръг на двойки в Бризбейн

Григор Димитров и американецът Себастиан Корда завоюваха с 2:6, 7:5, 10:4 против индиеца Срирам Баладжи и румънеца Влад Корня в мач от първия кръг в схемата на двойки мъже от шампионата по тенис в Бризбейн, Австралия.

Димитров и 24-ият в света на сингъл Корда започнаха неприятно дуела и изгубиха поредни геймове на личен сервис, което докара до тежка загуба в първия сет. Във втория обаче обстановката се промени и двамата стабилизираха подаването си, печелейки първите си два сервис-гейма на нула. Българинът и американецът пропиляха четири разигравания за пробив в десетия гейм, само че в 12-ия реализираха първи брейк и изравниха сетовете след 7:5.

Тайбрекът бе изпълнен с неточности, множеството от които бяха позволени от румънско-индийската двойка. Корня и Баладжи отстъпиха цели шест разигравания на личен сервис, а Димитров и Корда се възползваха от първия си мачбол за 10:4.

Във втория кръг българо-американската двойка ще срещне поставените под номер 6 Хали Хелиовара от Финландия и Джон Пиърс от Австралия. Лидери в схемата са германците Кевин Кравийц и Тим Пюц.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР