Григор Димитров е в серия от три поредни загуби на

...
Григор Димитров е в серия от три поредни загуби на
Коментари Харесай

Поне в нещо да е лидер: Обявиха Григор за плейбой номер 1 в тениса

Григор Димитров е в серия от три следващи загуби на корта, само че в любовта рядко пропуща. " Sport-Express " го дефинира за плейбой №1 в тениса.

Той завоюва осем ATP шампионата и три пъти беше на полуфинал в Големия шлем - на " Уимбълдън " 2014, Australian Open 2017 и US Open 2019.

" Но Григор има и други победи - множеството романи с красиви девойки ", написа изданието.

Сред тях са Мария Шарапова, солистката на известната група Pussycat Dolls Никол Шерцингер и даже някогашната първа ракета в света Серина Уилямс.

" Българският тенисист се мести в Париж на 16 години, с цел да продължи да се развива професионално в тениса. А година по-късно стартира спекулация със словашката тенисистка Романа Табак.

Връзката им не продължава дълго. А през 2009-2012 година Димитров към този момент има нова пристрастеност – намира се със Симона Стефанова. И с нея не се получава.

Но българинът не остава дълго самичък. През 2013 година излиза с Мария Шарапова. Първоначално двойката поддържа връзка в мрежата - пишат мейли и си разменят известия.

" И двамата бяхме в Китай - аз в Шанхай, тя - в Пекин. Обядвах, когато я видях да играе по малкия екран. Веднага й изпратих мейл. Така започнахме да си приказваме и месец по-късно, когато свърши сезонът, се срещнахме “, сподели Димитров за първата си среща с Маша.



„ Спомням си момчето, което вървеше по алеята на " Уимбълдън " - беше висок, слаб, а на лицето му имаше усмивка на човек, който знае какъв брой е добър. „ Слава Богу, той не е от моето потомство “, споделих на треньора си тогава.

„ В противоположен случай би било рисково. Опасно разсейващо “, написа Шарапова в книгата си Unstoppable за първото си усещане от Григор.

" Понякога я сюрпризирам или просто адресирам цветя без мотив. Моят връх е букет от 500 рози ”, прям е хасковлията пред The ​​Telegraph.

По това време в медиите даже се появяват клюки, че Мария е бременна, за годеж и даже идна женитба. Двойката обаче се раздели през 2015 година

Тенисистите остават в положителни връзки. И съгласно Мария, Григор я е подкрепил по време на дисквалификацията й поради допинг.



През ноември 2015 година на дневен ред е романът на Димитров с американската певица и солистка на Pussycat Dolls Никол Шерцингер. Преди Григор тя излизаше с водача от Формула 1 Люис Хамилтън, с който бяха дружно 7 години. Връзката на Димитров с певица не е лека. И двамата влюбени имат натоварени графици и мъчно намират време един за различен.

„ Да, не е елементарно. Но Никол се оправя по-добре от мен. Тя идва на множеството места, където съм аз ”, описа Григор за връзката им. Разликата във възрастта от 13 години не тормози ни минимум сътрудниците.

„ Срещам се с Григор от една година и ми се коства, че това е същинската обич. По природа съм доста любвеобилна и се усещам доста удобно с него. Веднага мога да кажа, че не всички мъже могат да ми дадат това чувство.

Сега разбирам девойките, които са омагьосани от Григор. Той е необикновен, прелестен, сантиментален и доста сетивен мъж. Надявам се, че нашата връзка ще продължи много време и ще стигне до своя логически край “, сподели Шерцингер пред InTheStyleUK през 2016 година

Медиите постоянно ги разделят. Докато през 2019 година на записите на Australia`s Got Talent Шерци насърчи един от участниците с думите: „ Хайде, свободна съм! “

Още една рускиня остана очарована от българския състезател. Става дума за телевизионната водеща Виктория Боня. Романсът с Григор обаче не беше толкоз ослепителен - съгласно модела тенисистът й и е изневерявал. Боня намира Григор за " демонски прелъстителен ".

„ Мислех, че е съвършен. Той беше индивидът, който постоянно съм желал да прегърна. Имаше нещо магнетично привлекателно в него. Винаги се усмихваше. Исках да имам вяра, че тази усмивка е откровена, същинска... Казах му, че желая семейство и деца. Той отвърна, че е подготвен ", споделя Боня в изявление за платформата Premier.

Мечтите на рускинята обаче не се сбъдват. Сърцето на нашето момче към този момент е заето от дъщерята на съветския олигарх Елдар Османов - Лолита.

„ Тогава изживях най-ужасния потрес в живота си. Предателство с основни букви. Но си споделих: в случай че са намерили щастието, тогава дано Бог да им даде всичко най-хубаво. Минах през няколко ужасни години от живота си “, сподели Боня за раздялата.

Лолита живее непрекъснато в Монако. Григор също е гражданин на Княжеството. Информация за възможен брак с съветската хубавица блесна неведнъж в медиите, само че досега това не се е случило ", приключва ретроспекцията на " Sport-Express ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР