Григор Димитров е отказал да отговаря на въпросите на български

...
Григор Димитров е отказал да отговаря на въпросите на български
Коментари Харесай

Григор Димитров отказва въпроси на български

Григор Димитров е отказал да дава отговор на въпросите на български на единствения наш публицист, упълномощен на шампионата в Куинс. Това твърди вестник " 24 часа ". Репортерът, блъснал на камък, е от спортна медия.

Журналистът направил опит да разпита Гришо на конференции след успехите. След загубата от Фелисиано Лопес на полуфинала първата ни ракета даже не се явил пред медиите. Наложило се да му пращат въпроси посредством пресофиса на ATP.

Поведението на Григор в чужбина е много друго от това у нас. На шампионата в София той беше повече от общителен с представителите на медиите.

" 24 часа " напомня преживелица от финала в Истанбул предходната година, когато Димитров се размина за малко с купата, а в яда си счупи няколко ракети. На въпрос на турски публицист нашето момче се ядоса: " Ти критикуваш ли ме? ". 

Все отново би трябвало да отчетем, че след съществено неодобрение у родните почитатели Григор внезапно понижи статусите си на британски и стартира да написа най-вече на български в обществените мрежи. Той сподели телефон с герба ни, новият му калъф на мобилния има надпис България.

Е, безконечен остава разногласието по отношение на присъединяване на Гришо в националния тим за " Купа Дейвис ". Доста почитатели му се сърдят, че не играе за България. Повечето обаче го пазят, че няма смисъл да си губи времето в борби по-долните дивизии против международни анонимници.

OFFNews е подготвен да даде незабавно право на отговор на Григор или човек от неговия екип.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР