Григор Димитров е изненадал всичките си близки, след като му

...
Григор Димитров е изненадал всичките си близки, след като му
Коментари Харесай

Гришо каза за кого гласува

Григор Димитров е изненадал всичките си близки, откакто му бил заложен любопитен и в същото време доста настоящ въпрос: „ Гласува ли и кого поддържа на парламентарните и президентските избори? “.

Най-добрият български тенисист, без да се колебае, дал отговор с голямо възприятие за комизъм: „ Гласувах татко ми да е президент, а майка ми – министър председател “.

Достоверни източници на Блиц, близки до Гришо, разкриха, че в действителност той въобще не е дал своя вот на 14 ноември, когато народът отиде до урните за първи път да избира 2 в 1.  Няма и да го направи на 21 ноември, когато е балотажът за избора за президент на България.

Причината се крие освен във обстоятелството, че Димитров непрекъснато пътува и по никакъв начин не е елементарно да даде своя глас. Запознати настояват, че по принцип той е аполитичен, тъй като от една страна не живее в България, а от друга – от дълго време си е изпекъл живота.

" Аз желая моите сънародници добре да живеят. Важното е те да гласоподават ", твърдял Гришо.   

„ Миналия петък и събота бяха с Лолита в Ню Йорк. След това в неделя потеглиха за едно малко и красиво градче, което се намира на стотина километра от най-големия американски град “, разкриха близки до двамата пред Блиц.

Онзи ден пък влюбените са кацнали на дребния карибски остров Некер, който е част от Британските Вирджински острови и с повърхност от едвам 74 акра. Там някогашният №3 в света ще бъде измежду звездните участници в годишния благотворителен тенис шампионат за експерти и дилетанти Necker Cup. Това ще е второ присъединяване на Гришо тук след 2016 година.

Надпреварата ще се организира за 10-и път под организацията на милиардера Сър Ричард Брансън, който има острова. Богаташът купи райското кътче единствено за 180 000 $ през 1978 година.

За 3 години Бpaнcън пpeвръща ocтpoвa в един от най-луксозните извънредни курорти в света. Toй инвecтиpa 10 милиона дoлapa, зa дa пocтpoи ĸpacиви вили c 10 cпaлни, в една от които се гушкат Гришо и Лолита.

Голямата цел на шампионата е събиране на средства за разнообразни благотворителни фондации. До момента надпреварата е донесло над 4 милиона $ като средства.

Много любопитен е фактът, че всички искащи и поканени би трябвало да заплатят много сериозна сума за присъединяване. Тази година тя е по 95 хиляди $ на двойка, настанена на остров Некер, и 85 хиляди $ за двойка, настанена на прилежащия остров Москито.

Турнирът тази година продължава до края на седмицата, като останалите тенис звезди към момента не са оповестени. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР