Григор Димитров е доволен от представянето си срещу Даниел Алтмайер

...
Григор Димитров е доволен от представянето си срещу Даниел Алтмайер
Коментари Харесай

Григор Димитров: Аз се опитвам да играя най-добрия си тенис

Григор Димитров е удовлетворен от представянето си против Даниел Алтмайер във втория кръг на шампионата в Бризбейн от серията АТР 250 с награден фонд с награден фонд 661 585 $.
Прочетете още
" Беше прекрасен мач. Движех се доста добре по корта първоначално и бях нападателен, когато се постановяваше. Държах топката, където би трябвало. Щастлив съм. Това е един от обичаните ми кортове и постоянно е наслаждение за мен да играя пред тази аудитория. Тук се усещам като вкъщи си и това е по този начин всякога, когато съм в Австралия. Благодаря ви, че останахте, с цел да ме гледате ”, обърна се той към феновете по трибуните, които му дадоха отговор с топли овации.

“В идващия кръг публиката ще бъде за австралиеца, само че аз обичам честните борби. Надявам се, че ще играем добър тенис и вие ще се насладите. Играят двама индивида на корта, за жалост единият си потегля надвит, само че това е животът. Аз се пробвам да играя най-хубавия си тенис. Колкото повече мачове спечелиш рано, това ти дава в допълнение успокоение. Ако правиш верните неща, резултатите идват или в този момент, или малко по-късно. Аз се пробвам да дам 100% от себе си всеки ден ", разяснява Димитров незабавно след триумфа.

При победи и на четвъртфинала Димитров, който има купа в Бризбън и два финала, може да си обезпечи трогателен конфликт на полуфиналите с испанската легенда Рафаел Надал, само че испанецът преди този момент би трябвало да завоюва против австралиеца Джейсън Къблър и вероятно още един представител на домакините - Джордан Томпсън.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР