Григор Димитров е автор на най-добрия ретур-уинър в ATP тура

...
Григор Димитров е автор на най-добрия ретур-уинър в ATP тура
Коментари Харесай

Григор доминира в класация на Tennis TV

Григор Димитров е създател на най-хубавия ретур-уинър в ATP тура за 2020 година. Tennis TV предложи на почитателите ранглиста с най-хубавите 10 точки, извоювани непосредствено от ретур. 29-годишният хасковлия попада в продължаващото 2 минути и половина видео не с едно, а с цели две осъществявания. При това, те са сложени на трето и първо място.

На трета позиция е класиран бекхенд-ретурът на Димитров от мача със Стан Вавринка на шампионата в Акапулко в края на февруари, тъкмо преди прекъсването на тенис сезона поради пандемията от ковид. Григор побеждава швейцареца с 6:4, 6:4 в дуел от 1/4-финалите.

От Tennis TV са още по-впечатлени обаче от различен шедьовър на първата ни ракета. След рестарта на сезона Григор надделя гръцката звезда Стефанос Циципас с 6:7 (5), 6:4, 6:3 на 1/8-финалите във Виена, като във втората част направи приказен ретур от форхенд с евакуиране обратно. ТВ коментаторът дефинира отиграването за " един от ударите на седмицата ", само че що се отнася до ретурите, това е осъществяването на годината.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР