Григор Димитров даде интервю на живо за официалния Инстаграм на

...
Григор Димитров даде интервю на живо за официалния Инстаграм на
Коментари Харесай

Влюбена фенка предложи брак на Григор Димитров

Григор Димитров даде изявление онлайн за формалния Инстаграм на Citiopen преди шампионата във Вашингтон, който започва в събота на 30 юли. В него българският тенисист описа доста любопитни неща в персонален проект. Една от фенките му написа " Ще се омъжим ли за мен “, само че Гришо твърдо отговори: " Взет мъж съм “. Докато споделяше това Григор несъмнено изглеждаше доста влюбен. Както е известно българинът върви с красивата Лолита Османова от известно време.

Григор описа и за съветът, който майка му Мария е дала, когато е бил малко дете. " Винаги можеш да станеш първенец, само че най-важното е да бъдем положителни хора. Майка ми споделяше преди години, когато започнах да играя тенис като дете: " Григор, не ме интересува дали ще станеш най-великия първенец на всички времена. Важно е да си добър човек на първо място “. Това ми се е запаметило в главата. Трудно е да си най-хубавият другар, най-хубавото гадже, най-хубавият наследник. Но би трябвало да се стараеш “, показа още Димитров.

Той отговори шеговито и на въпрос " за какво е толкоз хубав “. " Къпя се по пет пъти дневно, бръсна се добре, отивам на малко масаж. Може би за това съм толкоз прекрасен “, сподели с усмивка Димитров. Григор приказва малко и за тенис. " Направих си добра отмора. Наистина този път го реализирах. Чувствах се доста добре в последните 10 дни. Исках да трансформира отрицателните мисли в положителни “, изясни Димитров.

“Турнирът във Вашингтон е страховит. Всеки е другарски надъхан. Много е занимателно даже. Наистина този шампионат се отличава “, сподели Григор. " Тази година направих доста мощен сезон на клей. Но аз не го гледах по този начин. Вече не мисля доста за настилката. Дали тревата, твърдото или клея ми пасват най-добре. Това може би идва с опита, който получих през годините “, добави най-хубавият български тенисист.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР