Григор Димитров беше откровен в оценките си за загубата от

...
Григор Димитров беше откровен в оценките си за загубата от
Коментари Харесай

Гришо: Бях слаб, разочарован съм

Григор Димитров беше прям в оценките си за загубата от Роджър Федерер. Нашият не игра по никакъв начин добре и разумно не оказа сериозна опозиция на Маестрото. Гришо приключи мача със седем двойни неточности и единствено седем аса, което приказва задоволително.

Българинът записа шеста загуба от шест мача против Роджър и завърши присъединяване си на Уимбълдън. Поне проучва честничко:

" Разочарован съм от себе си, че не съумях да играя по-добре. Направих доста непредизвикани неточности, а първият ми сервис не беше на равнище. Без тези оръжия, няма по какъв начин да ти бъде елементарно против Роджър Федерер. Не играх най-хубавия си тенис, а в случай че не играеш добре против Роджър, изключително на трева, е доста мъчно ", показа хасковлията след дуела.

Федерер беше надъхан кавалерски:

" Григор ми даде някои благоприятни условия, от които се веселя, че се възползвах. Но най-важното беше да се концентрирам върху своята игра и да се надявам, че това ще съвпадне с не толкоз добър ден за него, че ще има напрежение поради моята мощна игра.

Изиграх необикновен мач. Наистина не чаках да бъде толкоз елементарно, колкото може би е изглеждало ", съобщи от своя страна Федерер и добави, че е изцяло спокоен за четвъртфинала против Милош Раонич. Именно канадецът спря швейцареца предходната година, само че тогава Маестрото имаше съществено проблеми с коляното.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР