Григор Димитров беше изключително емоционален . Гришо обясни как е

...
Григор Димитров беше изключително емоционален . Гришо обясни как е
Коментари Харесай

Григор след успеха: Просто изживявам момента

Григор Димитров беше извънредно прочувствен. Гришо изясни по какъв начин е стигнал до успеха против гърка по-късно повече от 2 часа и половина и в този момент му следва край против спечелилия от Новак Джокович и Андрей Рубльов.

„ Не мога да опиша страстите си в този момент, просто съм благополучен. Преминах по подобен метод през този дуел. Вторият сет, изключително в тайбрека, беше подъл. Изоставах в третия с 15-40 и си споделих, че не мога да не преставам по този начин. Трябваше да трансформира нещо, с цел да победя тенисист като него. През целия дуел направих доста положителни неща, само че в средата на втората част той увеличи равнището си и всеки гейм стана сложен “, стартира Димитров.

„ Първите точки в тайбрека бяха отлични. Трябва да се възползваш от тези моменти, защото би трябвало да правиш това против качествените противници. Продължих да имам вяра и бъда съсредоточен, което е доста основно. Няма да рева, само че съм доста прочувствен. Изживявам момента. Пътят е занимателен в последно време, от ден на ден неща стават съществени за мен “, приключи Григор.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР