Григор Димитров бе засечен да тренира с Андре Агаси в

...
Григор Димитров бе засечен да тренира с Андре Агаси в
Коментари Харесай

Григор Димитров бе засечен да тренира с Андре Агаси в Париж

Григор Димитров бе засечен да тренира с Андре Агаси в Париж
Световният номер 10 Григор Димитров може да се окаже напълно скоро с нов треньор. Балкански издания настояват, че има възможност българинът да се раздели с сегашния си ментор Дани Валверду. Слуховете свързват 27-годишния тенисист с някогашния треньор на Новак Джокович Андре Агаси.

Григор бе засечен на подготовка в Париж осемткратния първенец на шампионатите от Големия шлем, което провокира вълна от мнения в медийното пространство. Все още няма доказана информация, че двамата работят дружно, само че американецът към този момент показа, че е впечатлен от българския тенисист.

Димитров отпадна през миналата седмица на тенис шампионата във Виена още в първия кръг от казахстанеца Михаил Кукушкин и в този момент ще взе участие в последния шампионат от сериите Мастърс 1000 за сезона във френската столица.

Българинът е подложен под номер 9 в главната скица на конкуренцията и стартира от втория кръг, където чака спечелилия от дуела сред Роберто Баутиста-Агут и Стив Джонсън. Потенциални противници в трети кръг и на четвъртфиналите са Марин Чилич и Новак Джокович. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР