Григор Димитров бе в добро настроение, но и критичен към

...
Григор Димитров бе в добро настроение, но и критичен към
Коментари Харесай

Григор Димитров: Бях далеч от най-добрия си тенис

Григор Димитров бе в положително въодушевление, само че и сериозен към себе си, след първата си победа на клей през сезона. Българинът стартира присъединяване си на “Мастърс ”-а в Монте Карлос със 7:5, 6:2 против представителя на домакините Валентин Вашеро.
Прочетете още
" Далеч от най-хубавото си равнище, само че съм вкъщи. Много сложен мач сигурно. Познавам добре Валентин, защото ние упражняваме дружно тук в Монако. Физически той е на моето равнище, по тази причина се веселя, че продължих ”, съобщи поставеният под номер 9 в изявлението си на корта след срещата.

“Аз самият бях надалеч от най-хубавото си показване. Усетих го още на загрявката, само че аз имам оръжията и знам по какъв начин да ги употребявам в такива моменти. Знаех, че би трябвало да давам още повече от себе си и съумях да повиша равнището. В момента съм надалеч от моята игра, само че се надявам, че с течение на мачовете ще съумея да я намеря ", сподели още първата ракета на България в мъжкия тенис.

Гришо пази топли мемоари от Княжеството, който е най-успешният му шампионат на клей от такава категория. Българинът е полуфиналист и троент четвъртфиналист в Монте Карло, а в този момент упоритостите му не са по-ниски след отличното начало на годината.

Във втория кръг Григор Димитров ще срещне спечелилия от срещата сред сърбина Миомир Кецманович и италианеца Матео Беретини, която е планувана за вторник.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР