Грешно тогава освободих Цветанов. Ако знаех, че вие по този

...
Грешно тогава освободих Цветанов. Ако знаех, че вие по този
Коментари Харесай

Борисов: Председателят на комисията по спецслужбите от "Възраждане" беше избран и с подкрепата на ПП-ДБ. Трябва да се направи нов избор

Грешно тогава освободих Цветанов. Ако знаех, че вие по този метод ще неглижирате сходни проблеми, за какво щях да си предизвиквам това на партията, дето се вика - дясната си ръка да освободя. С тази прилика с държанието на медиите към абсурда по жилището на тогавашния зам.-шеф на ГЕРБ Цветан Цветанов разяснява Бойко Борисов в петък проблема с продажбата на парцели на столичната улица " Чаталджа " от Асен Василев и Даниел Лорер от " Продължаваме промяната ".
 
" Надявам се многоуважаемите медии, въпреки всичко виждам телевизия и се осведомявам от нея, в сходни проблематики - то бяха живи, умрели, през специалисти, по парцели, па фотоси, па асансьори, с часове и седмици. Сега вашият въпрос увисва във въздуха, тъй като това не съм го видял на никое място. След като за всимки тези национални медии това не е тематика (...) Помните ли тези живи връзки от парцела на Цветанов с какъв брой коства, по какъв начин коства, специалисти. Аз ги помня, тъй като неверно тогава освободих Цветанов. Ако знаех, че вие по този метод ще неглижирате сходни проблеми, за какво щях да си предизвиквам това на партията, дето се вика - дясната си ръка да освободя ", разяснява Борисов.
 
След като разбирам, че това не е никакъв проблем, се чудя кой в тази страна - наслушах се на паралелна страна, еди каква си страна, кой задава тона кое е значимо за медийната среда. По мотив настояването на Делян Пеевски за незабавна смяна на правилника на Народно събрание, с цел да не е ротационен ръководителят на комисията по срецслужбите, Борисов изясни, че шефът й от " Възраждане " е бил определен и с поддръжката на ПП-ДБ. Вчера комисията за надзор на службите имаше кворум с помощта на тях и този ръководител беше определен, сподели Пеевски. И се надявам да кажат за какво постъпила по този начин през вчерашния ден. Иначе съм на мнение, че това би трябвало да стане непрекъсната комисия и да се направи нов избор, разяснява водачът на ГЕРБ.
 
И арбитър Белазелков, и Десислава Атанасова са задоволително положителни адвокати, познават политиката в България. Малко ме учуди дебата, тъй като изключително от страна на Българска социалистическа партия излизаше от действителностите, разяснява Борисов. Той подсети, че партия ГЕРБ беше основана, с цел да извади Българска социалистическа партия от властта. И до момента народът в над 20 избора го удостоверява. За кой модел приказва Нинова, белким ни е победила на избори, че да има право да дава такива оценки, за паралелна страна, попита Борисов. И изясни, че когато са имали над 100 депутати, тогава са управлявали. Три години бяхме съпротива, три години тази паралелна ддържавав тяхно лице правеше нелепостите, добави той.
 
Откакто се помня, Янаки Стоилов, имам прелестни връзки с него, прелестен експерт, само че е от Българска социалистическа партия, разяснява още водачът на ГЕРБ. И попита през кои очи се споделя, че ГЕРБ не може да предлага Атанасова за Конституционен съд, напомняйки и за някогашният наследник министър председател Филип Димитров. Той не е бил учител Аз съм бил учител, завеждащ катедра, да се кандидатирам аз тогава, попита риторично Борисов.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР