Грешно е, разбира се, и никога не съм го правил

...
Грешно е, разбира се, и никога не съм го правил
Коментари Харесай

Борисов заяви, че ще следи внимателно данните за апартаментите

Грешно е, несъмнено, и в никакъв случай не съм го правил това – да кажа нещо, което не е вярно или не е положително, или даже единствено нарушаване да има, не закононарушение, доста деликатно ще проследя тези данни, това мога да ви уверя, тъй като решенията в тази ситуация са доста тежки и то в доста малко време преди избори. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов по случая с жилищата на Цецка Цачева и Цветан Цветанов.

„ Ще изчакам малко време, доколкото знам са сезирани прокуратурата и КОМПИ да се произнесат.

Виждам едни водачи на партии вземат за по 200 лева квадрата, други за 1200 и са отговорни. Все отново би трябвало да се изправя против моите сътрудници от ГЕРБ, които споделят, при всеки случай ти жертваш, режеш глави и махаш, до момента в който нашите политически съперници застават заедно и споделят – Ние поддържаме отговорния.

Ако щете даже единият взел, или му дали пари от КТБ 1 млн., другият му откраднали 1 млн. – Вежди Рашидов, и ги поставят на една повърхност. Не е все едно да загубиш един милион и да получиш 1 млн.

Грешно е, несъмнено, и в никакъв случай не съм го правил това – да кажа нещо, което не е вярно или не е положително, или даже единствено нарушаване да има, не закононарушение, доста деликатно ще проследя тези данни, това мога да ви уверя, тъй като решенията в тази ситуация са доста тежки и то в доста малко време преди избори.

Така, че мога единствено да ги уверя, че постоянно в ГЕРБ сме вземали верните решения, правилните решения. Това, че другите са маскари нас не ни оправдава, това, че там като вземеш предприятия или вземеш апартамент е нещо обикновено.

Той е честен въпрос, не е дали всичко това е правилно. Внимателно слушах секретаря на президента. По-ниско равнище, само че го слушах. Той споделя неща, които президентът не би желал да каже. И аз тогава се удивих, когато сподели – ГЕРБ били за „ Грипени”, а те били за F-16. Но тръгнали да купуват „ Грипен”, тъй като ГЕРБ по този начин желали. Така звучеше гори-долу. Още тогава се замислих, че вършат внезапен завой в посока F-16.

Цветанов би трябвало да се замисли от кое място пристигна тази офанзива по това време, можеше да пристигна след изборите, можеше да пристигна по-рано, само че това дето се вика отново не ни оправдава. Така че, като се забележим, ще повеждам диалог не на тематика дали е законно или не, допускам, че би трябвало да е законно. Не са деца, имат глави на раменете.



Просто ми е мъчително, че толкоз положителни нещата направихме и цялата сила, цялата гнусота която сега ни удря, е за нещо битово, толкоз обикновено, гадно и излишно. При състояние, че имаш в по-хубавата част на квартала два първокласни жилището, за които си „ ял бой” и си ги потвърдил, предходна е инспекцията по време на мандата на Българска социалистическа партия за неговите жилища и в този момент, кое наложи да го създадем тъкмо в този момент. Сигурно, отново споделям, е и той това ми изясни – заменил съм два обзаведени за един на шпакловка, разликата съм я доплатил на хиляда и недостатък евро ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР