Грешката започва през 2014 г., когато правителството на ГЕРБ се

...
Грешката започва през 2014 г., когато правителството на ГЕРБ се
Коментари Харесай

Лорер: Ревизията на Плана за възстановяване се налага заради войната в Украйна

Грешката стартира през 2014 година, когато държавното управление на ГЕРБ се съгласява на Зелената договорка. Разбира се, Зелената договорка е значима, само че казусът е, че ГЕРБ отхвърлят да водят този разговор, който в този момент водим в последните месеци. През 2020 година от ГЕРБ разписват понижение на нездравословните излъчвания с 55 %. Това разяснява в ефира на bTV Даниел Лорер от " Продължаваме промяната " (ПП).
Прочетете още
Той напомни, че от Политическа партия са били първите, които са внесли предлагането държавното управление да стартира предоговаряне по глава " Енергетика " от Плана за възобновяване и резистентност.

Като цяло в Народното събрание би трябвало да се поздравим, тъй като всички партии се обединихме към това глава " Енергетика " да бъде предоговорена с Европейски Съюз. Обстановката в Европа се промени коренно поради войната в Украйна и по тази причина търсим проверка на Плана за възобновяване, изясни националният представител.

По думите на Лорер такова предоговаряне е допустимо, в случай че успеем да убедим Европейски Съюз в нашите цели и по какъв начин те ще се осъществят.

По настоящите политически тематики депутатът от Политическа партия разяснява, че първият мандат е посочил безсилието на ГЕРБ да сформира болшинство към себе си, до момента в който при втория мандат Лорер регистрира, че от партията не са съумели да убедят политическите сили какво е значимо за България и кой да го извърши.

Според него " Демократична България " има максимален късмет да приключи " политическите блъфове ".

Блъфовете са тогава, когато казваш, че искаш дадени промени, само че не правиш нищо по въпроса. За момента при ГЕРБ и Движение за права и свободи има повече говорене, в сравнение с действителни дейности, означи Лорер.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР