Грешката с 12 млн. лева е случайна. От МФ ни

...
Грешката с 12 млн. лева е случайна. От МФ ни
Коментари Харесай

Министърът на културата: Съмнителен е конкурса за директор на Народния театър

Грешката с 12 млн. лв. е инцидентна. От МФ ни увериха, че всичко ще си пристигна на място. Както споделих, а Министерски съвет се гладуват доста неща, които касаят националната сигурност, пандемията, образованието. Не желая да подценявам музеите. Създава не ненужна параноя. По Плана за възобновяване при нас има направения - сред 1 и 2 %. Доволни се от средствата, които ще получим. Министерството напълно в точния момент подаде предложенията си на британски. За цифровизация са 68 млн, като по-голямата част отиват за музеи, галерии.

Един недостатък се появява в нашето общество. Известно е на всички, че събитията на състезанието за шеф на Народния спектакъл са съмнителни. Един от претендентите се е явил в нетрезво положение и е класиран. Това е скандално. Води Васил василев, който всички си честитиха, че е новия шеф.

Аз не съм си поставил подписа на протокола и няма да го направя, до момента в който не изясним всички условия. Един член на комисията си е тръгнал преди края. Има подозрения за спор на ползи за членовете на комисията. Обсъждат се всички други възможности. не мога с да си затворя очите и да кажа - свърши. Когато разберем какво се е случило, ще решим. В момента шеф няма и моят автограф не е комплициран на никое място.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР