Грешката на колегите е, че се минава в лични нападки

...
Грешката на колегите е, че се минава в лични нападки
Коментари Харесай

Нинова: Повечето им спорове бяха за постове и пари

" Грешката на сътрудниците е, че се минава в персонални нападки и мъчно се събират по-късно хората на диалог. Затова призоваваме да се излеят страстите и на следващия ден да се седне да се приказва рационално. Не съм усещала, че Има Такъв Народ ще изоставен, само че се усещаше, че има напрежение.

Това стартира от гласуването за Българска народна банка. След това нещо се счупи сред Политическа партия и Има Такъв Народ. Ние от Българска социалистическа партия сме имали положителни връзки с всички от сътрудниците. И аз съм говорила със Слави Трифонов, след това с Кирил Петков ".

Това съобщи в предаването " Лице в лице " по БТВ водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която е вицепремиер и министър на стопанската система.

" Не знам за какво толкоз остро реагираха сътрудниците от Има Такъв Народ през вчерашния ден, защото диалогът за парите за строителните компании тече от дълго време.

Моето усещане е, че множеството им разногласия бяха за постове и за пари, не бяха кардинални.

Затова ние имаме такава балансираща роля, тъй като ние нямахме разногласия за постове и пари, а търсихме политиките. Имаме избран бюджет държавен и би трябвало умно да го разпределим по цели. Ние предложихме първо да стабилизираме стопанската система, и второ да се оправим с цените и инфлацията. А от Има Такъв Народ наподобява считат, че преди всичко би трябвало да е строителството. Въпрос на цели.

Чувала съм разногласия за суми сред министър Василев и господин Караджов. Бюджетът би трябвало да бъде признат до 27 юни, с цел да влезе в действие от 1 юли. Така че това не е бързане, просто си има периоди ", сподели още тя.

" Много е евентуално да има коалиция на малцинството, тъй като е по-добрият вид за това страната да продължи напред. Трябва да опитаме.

Изправени сме пред избор по кой от двата пътя да тръгне страната. Единият е държавно управление на малцинството, който е сложен път, а другият е предварителни избори, което може да бъде съдбовно. Правителство на малцинството ни е належащо най-много с цел да приемем актуализацията на бюджета. Не можем в този миг да оставим пенсионерите, младите фамилии, земеделците, намаляването на Данък добавена стойност, премахването на данък за горива, парите за бизнеса за тока.

Ако сме виновни хора, малко да смъкват страстите сътрудниците, по-хладнокръвно да стартираме да мислим, тъй като в случай че не актуализираме бюджета ще надигнем България пред голям проблем.

Предстои ни да приемем 20 закона, с цел да стане действителен проекта за възобновяване и резистентност. Това са парите за възобновяване и модернизирането на България. Тоест, парламент би трябвало да има. Ако не се одобри, парите ще се отсрочат, може част от тях да загубим. И третото е - усвояването на тези средства върви със сериозните промени, които нашето държавно управление даде обещание ", сподели тя в предаването " Лице в лице " по БТВ.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР