Грешка ли е да кажем, че нашите телевизори вече трябва

...
Грешка ли е да кажем, че нашите телевизори вече трябва
Коментари Харесай

Преглед на Philips Hue Play Sync Box и Gradient Lightstrip: напълно ненужно, напълно възхитителено

Грешка ли е да кажем, че нашите тв приемници към този момент би трябвало да са доста по-добри? Можем да се преструваме, че 3D тв приемниците не са се появили, тъй като бяха неприятни, а извитите тв приемници бяха една елементарна реклама. Да, качеството на картината и форм-факторът се усъвършенстваха доста от 80-те години на предишния век, единствено че към този момент е 2022 година. Къде е моята страхотна научнофантастична телевизия тогава? Отговор на този въпрос търси.

Това значи единствено, че когато най-сетне получихме опция да тестваме Hue Play HDMI Sync Box и Play градиентната светлинна лента на Philips, се надявахме, че това ще усъвършенства телевизионното ни преживяване. Той твърди, че синхронизира изменящата цвета подсветка (и всички други изменящи цвета крушки, които може да имате) със наличието на вашия тв приемник за по-завладяващо преживяване. Това е идея за " заобикалящо осветяване ", която върви дружно със заобикалящ тон, който познаваме от години.

Това преживяване със заобикалящо осветяване не е напълно научна фантастика, само че въпреки всичко е много прелестно. И откакто го използвахме съвсем всяка вечер през последните няколко месеца, към този момент сме някак погълнати.

ДОБРИТЕ НЕЩА

 - Създава по-завладяващо преживяване при гледане

 - Ярки и цветни

 - Течно синхронизиране без проблеми със закъснение

 - Интегрира се добре с други светлини

 - Много занимания

ЛОШИТЕ НЕЩА

 - Скъпо

 - Не работи с приложения, вградени в смарт тв приемници

 - Приложението Sync може да употребява малко повече рационализиране

 - Изисква Hue Bridge за работа

Нека разделим тази система на нейните съставни елементи. Play HDMI Sync Box за $250 е мозъкът на интервенцията. Това е, както подсказва името, кутия с размери почти 7 x 4 x 1 инча. На гърба има четири HDMI входа и един HDMI излаз. Ето по какъв начин системата знае какво има на екрана на вашия тв приемник, с цел да може да съвпадне по цвят с вашите светлини; всички изображения се пренасочват през него. Това е интелигентен дизайн, който доста понижава забавянето, тъй че вашите светлини да останат компактно синхронизирани.

Другото главно парче е градиентната светлинна лента Play, чиято цена варира според от размера, нужен за вашия тв приемник ($250 за 55-инчовия, $270 за 65-инчовия и $300 за 75-инчовия). Това е гъвкава лента от LED светлини, която се закрепва към гърба на вашия тв приемник. 65-инчовата лента, с която се снабдих, съдържаше почти 80 обособени светодиода, само че не всички те би трябвало да демонстрират един и същи цвят по едно и също време, което е методът, по който те могат да основат показване на многото цветове, показани на завършек на вашия ефирен екран. Идеята е, че цветовете някак се изливат от екрана и върху стената зад него, правейки екрана да се усеща по-голям.

Трябва да кажем още, че дружно кутията за синхронизиране и градиентната лента костват повече от $500 (повече от $600, в случай че би трябвало да закупите и Hue Bridge). Това е повече от цената на доста много прилични тв приемници и това го слага в областта на първокласните артикули. Много хора към този момент са се присъединили в екосистемата Hue и за тях, макар че това към момента не е на ниска цена, то прибавя напълно ново измерение и набор от трикове към вашата система за домашно осветяване.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР