Грешка бе, че бяха отказани разговори с нас и отговорните

...
Грешка бе, че бяха отказани разговори с нас и отговорните
Коментари Харесай

Тома Биков: България се нуждае спешно от редовно правителство

„ Грешка бе, че бяха отказани диалози с нас и виновните ще си понесат отговорността. Ние, откакто сме поканили с някого, явно сме подготвени за разговор. От година и половина призоваваме за възобновяване на политическия разговор и поставяме всички старания за това. За страдание сме сами във Вселената “. Това съобщи в предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Рекордно бързо бяха образувани комисиите в Народно събрание. Не мисля, че има проблем с това. Предстои да забележим дали 48-то Народно заседание е в положение да излъчи кабинет. България се нуждае незабавно от постоянно държавно управление, добави още той.

Категорично ще гласуваме за даване на оръжие на Украйна, увери депутатът от ГЕРБ.

Ние поставяме всички вероятни усилилия първият мандат да бъде сбъднат. За мен беше неточност, че бяха отказани диалози. Няма значение дали сме в ръководство или в съпротива. Ние призоваваме за политически разговор и възобновяване му, добави още Биков.

„ Опитахме да създадем условия за формат, който да изпълния концепцията за проевропейски антикризисно ръководство. Мисля, че всички партии, които са с проевропейски разбирания споделиха, че нямат проблем с господин Плевнелиев и господин Паси, а имат проблем с нас. Прекият разговор е по-добрият вид. Надявам се в идващите седмици това да се промени “, сподели депутатът от ГЕРБ.

„ Бюджет би трябвало да има и би трябвало да бъде съгласуван с действителностите, само че в случай че няма кой да носи отговорност за него е по-добре да се остане с сегашния. При евнтуално 49-о Народно събрание ще бъде по-сложна настройка. Аз не мисля, че тази наклонност ще се промени “, съобщи Биков.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР