Грегориан Биволару беше сред двама от шестимата, на които бяха

...
Грегориан Биволару беше сред двама от шестимата, на които бяха
Коментари Харесай

Румънският гуру, заподозрян в ръководенето на международна секс секта, повдигна предварителни обвинения с още 14

Грегориан Биволару беше измежду двама от шестимата, на които бяха повдигнати поредност от предварителни обвинявания, включващи трафик на хора в проведена тайфа, похищение, задържане или случайно задържане на доста хора дружно с обезчестяване и „ корист със слабостта на група “ посредством психическо или физическо послушание. Нито един от 15-те не беше назван, само че правосъден източник сподели, че Биволару е измежду двамата, изправени пред най-дългия лист с обвинявания.

На другите обвинени бяха предадени съкратена версия на предварителните обвинявания. Разследване в този момент ще дефинира дали предварителните обвинявания ще доведат до публично обвиняване и правосъден развой.

Арестът предходната седмица на Биволару и 40 други в региона на Париж постави завършек на шестгодишно търсене в няколко страни. Полицейското звено, което се бори с закононарушенията, свързани с фракция, освободи 26 души, разказани от управляващите като жертви на фракция, които са били настанявани при ужасни условия.

Разкази на хипотетични...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР