Грег Попович вероятно е най-яростният противник на Доналд Тръмп сред

...
Грег Попович вероятно е най-яростният противник на Доналд Тръмп сред
Коментари Харесай

Попович: Тръмп е бездушен страхливец

Грег Попович евентуално е най-яростният съперник на Доналд Тръмп измежду всички треньори в НБА. Президентът на Съединени американски щати е всичко друго, само че не и любим на иконата на Сан Антонио Спърс, а в последния месец Поп не пропуща опция да се изкаже по адрес на президента и да го подлага на критика.

“Той е рисков за институциите ни и за всичко това, към което ние се стремим като жители, с цел да бъде тази страна такава, каквато висчки чакат. Той ни посрамва пред света”, безапелационен бе преди време Попович. Сега треньорът отиде още по-далеч и броени дни преди началото на сезона даде да се разбере какво тъкмо е мнението му за Доналд Тръмп.

Spurs coach Gregg Popovich blasts Trump: He's a " soulless coward " https://t.co/95hGzHW70b pic.twitter.com/bTL1aU03Xz
— The Hill (@thehill) October 17, 2017
“Този човек в Овалния кабинет… Той е безчувствен страхливец, който счита, че може да бъде огромен, омаловажавайки другите. В Белия дом има патогенен измамник, който не е на нужното равнище нито интелектуално, нито прочувствено, нито психически. Цял свят знае за това и най-много тези, които са към него всеки ден. Хората, които работят с него би трябвало да се срамят, тъй като са наясно с това най-добре от всички. А не вършат нищо по въпроса”, разяри се Попович по отношение на изявление на Тръмп, че предхождащия го в Белия дом президент Барак Обама в никакъв случай не се е обаждал на фамилиите на починали по време на осъществяване на дълга си бойци.

68-годишният Попович, който произлиза от семейство на сърбин и хърватка, приема изявленията на Тръмп, касаещи армията надалеч по-лично, тъй като е някогашен член на Военновъздушни сили на Съединени американски щати. Всъщност сред 1966 и 1970 година Грег играе баскетбол за Военновъздушната Академия на страната, а по-късно в продължение на шест сезона е асистент на към този момент някогашния си колежански тим.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР