Гредах на брифинга в МВР като режисьор. Влиза ръководството и

...
Гредах на брифинга в МВР като режисьор. Влиза ръководството и
Коментари Харесай

Люси Иларионов пред Фрог: Хората не вярват на МВР

Гредах на брифинга в Министерство на вътрешните работи като режисьор. Влиза управлението и започва-европредседателството-хвалби. Втора точка-всичко при нас върви доста добре. Трета точка-също сме доста добре. Така половин час чувам всичко у нас какъв брой е добре, какъв брой сме удовлетворени и какъв брой се хвалим.
Това описа пред Фрог нюз режисьорът Люси Иларионов във връзка изненадващото му посещаване в постройката на Министерство на вътрешните работи.

Гледам и журналистите-един си гледа телефона, различен се прозява. Викам си, гледай-правим някакво брифингче, задават се някакви въпроси, от които излиза, че сме доста добре. Ей по този начин, да мине. Каквото питат публицистите, отговорите са едни и същи-разследваме, работим. Та тези журанилисти би трябвало да ги раздерат. Но всичко беше едно театро и подигравка. Слушам от Министерство на вътрешните работи се регистрират, че предходната година по еди каква си престъпност имали 80 случая, а тази година спаднали на 40. Е, не устоях. И аз им крещя, че по тази логичност следващата година ще са 20, а по-догодина няма да има никаква престъпност. Вече съм изцяло наясно за какво полицията регистрира по-малко закононарушения. Защото хората не желаят да алармират, че са станали обект на закононарушение. Затова и попитах началниците на Министерство на вътрешните работи: „ Не мислите ли, че хората просто не ви имат вяра към този момент?

Какво още показа Люси Иларионов, чете в рубриката „ Интерю”.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР