Греъм Потър бързо забрави уволнението си от Челси, след като

...
Греъм Потър бързо забрави уволнението си от Челси, след като
Коментари Харесай

Потър не се бави: Пръсна 20 хиляди за почивка на Малдивите дни след уволнението си

Греъм Потър бързо не помни уволнението си от Челси, откакто напусна Лондон и отпътува на отмора на Малдивите дружно със фамилията си. Бившият управител на Брайтън и Челси беше освободен от отговорностите си на „ Стамфорд Бридж “ в неделя след следващия слаб резултат - загуба вкъщи с 0:2 от Астън Вила на Унай Емери.

На Потър не му трябваше доста време, с цел да замине, като се насочи към Малдивите в Индийския океан, защото желае да освободи напрежението от себе си. Той е похарчил към 20 000 паунда за спонтанната почивка със брачната половинка и децата си.

 The Sun написа, че Потър обаче не е съумял напълно да изхвърли от мозъка си някогашния си клуб и, откакто е спрял в Дубай на път за Малдивите, той е ревизирал резултата, до момента в който „ сините “ играеха против Ливърпул. Мачът приключи без голове, като това бе четвъртият следващ резултат сред двата тима.

„ Греъм сигурно изглеждаше малко тъмен. Той се ободри по време на полета – може би това, че знаеше, че Челси към момента продължава да се бори и без него, го успокои “, гласи източникът на изданието.

47-годишният Потър получи към 13 милиона паунда от Челси като обещетение, откакто беше уволнен в неделя, и отпътува на отмора със фамилията си два дни по-късно с бейзболна шапка и слънчеви очила.

Axed Chelsea boss Graham Potter spends £20K on Maldives break — but still checks his old side’s results |
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Челси на Тод Боули заплати рекордните 21 милиона паунда на Брайтън, с цел да доведат Греъм Потър от „ Амекс Стейдиъв “ през септември предходната година, откакто уволни Томас Тухел, който изведе клуба до купата в Шампионската лига през 2021-а година.

По-рано през днешния ден Франк Лампард публично беше назначен за управител на Челси, само че единствено до края на сезона. Основни претенденти за поста на „ Стамфорд Бридж “ от лятото са Юлиан Нагелсман и Луис Енрике.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР