Грайнър, която бе осъдена за притежанието на канабисово масло, е

...
Грайнър, която бе осъдена за притежанието на канабисово масло, е
Коментари Харесай

Русия мести Бритни Грайнър в наказателна колония frognews.bg

Грайнър, която бе наказана за притежанието на канабисово масло, е била трансферирана от пандиза на 4-ти ноември и сега е напът към наказателна колония, обявиха Мария Благоволина и Александър Бойков. " Нямаме информация за точната ѝ локация към този миг ", прибавят двамата адвокати.

 

Новината провокира гневна реакция във Вашингтон и изказване от говорителката на Белия дом Карин Жан-Пиер. " Всяка минута, която Бритни Грйанър прекарва в пандиза след противозаконната си присъда, е прекалено много. Нашата администрация продължава да работи неуморно, с цел да обезпечи нейната независимост, а президентът подреди на администрацията да изискат изрично от Русия да подобрят изискванията, пред които тя може да бъде изправена в наказателната колония ", сподели Жан-Пиер.

 

В последните месеци държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен се пробва да обезпечи договорка с Кремъл за освобождението на Грайнър, като един от разновидностите е тя да бъде разменена против прословутия съветски трафикант на оръжия Виктор Баут, който през 2012 бе наказан на 25 години затвор.

 

32-годишната Бритни Грайнър е считана за най-хубавата модерна баскетболистка в света и една от най-хубавите в историята на спорта. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР