Гръцкото правителство се ориентира към постепенна отмяна на ограничителните мерки

...
Гръцкото правителство се ориентира към постепенна отмяна на ограничителните мерки
Коментари Харесай

Гърция постепенно премахва всички мерки за ваксинираните

Гръцкото държавно управление се ориентира към постепенна анулация на ограничаващите ограничения против епидемията от COVID-19 с краен небосвод март, написа "Катимерини ", като се базира на лична информация.
Според обявата е евентуално дотогава да не останат никакви ограничавания за имунизираните, с изключение на носенето на маска, което ще продължи по-дълго време.
Подобна наклонност се обрисува в цяла Европа, разяснява вестникът. Информациите, които е получил, демонстрират, че на всички полемики измежду министрите на опазването на здравето на страните-членки на Европейски Съюз, които заседават в Лион, доминира схващането, че анулацията на рестриктивните мерки е наложителна.
В директно бъдеще се чака в Гърция да бъде вдигнато ограничаването върху оптималния потенциал на заведенията или върху възбраната за правостоящи клиенти, като съгласно осведомени източници обаче е малко евентуално двете ограничения да бъдат анулирани по едно и също време.
Все отново при започване на март не е изключено да няма нито едно ограничаване в действие. За несъмнено обаче се счита, че последната мярка, която ще наложи държавното управление, е възбрана на карнавалите и тази година.
Отмяната на рестриктивните мерки обаче ще засегне имунизираните, до момента в който за неимунизираните ще са в действие всички ограничения и на първо място възбраната за влизане в затворени публични пространства.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР