Гръцкото правителство обяви плановете си да раздаде помощи на стойност

...
Гръцкото правителство обяви плановете си да раздаде помощи на стойност
Коментари Харесай

Атина обяви: Раздаваме 1 милиард евро на бедните в Гърция!

Гръцкото държавно управление разгласи проектите си да раздаде помощи на стойност 1 милиарда евро на бедните гърци, потърпевши по време на седемгодишната дългова рецесия, откакто победи бюджетните си цели през тази година, оповестява в. Български вести.

„ Излишъкът, който ще бъде разпределен на обществените групи, които са претърпели максимален напън по време на финансовата рецесия, ще бъде близо 1 милиард евро “, съобщи представителят на държавното управление Димитрис Цанакопулос пред кореспонденти.

Все още не е ясно кой ще дава отговор на условията; това, което държавното управление, ръководено от левицата, назовава „ обществен дял “. Правителството ще вземе окончателните си решения в края на ноември, откакто получи цялостни бюджетни данни, сподели Цанакопулос.

Фискалните резултати на Гърция през тази година и бюджетът за 2018 година се чака да бъдат разисквани с представители на заемодателите от Европейския съюз и Международния валутен фонд идната седмица, когато стартира решаващо преразглеждане на нейния избавителен прогрес. Не се знае, обаче какви ще бъдат реакциите на кредиторите, по отношение на тази огромна благотворителност на държавното управление.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР