Гръцкото Министерството на културата започна разследване в петък след публикуването

...
Гръцкото Министерството на културата започна разследване в петък след публикуването
Коментари Харесай

Порно гей филм скандализира Гърция

Гръцкото Министерството на културата стартира следствие в петък след публикуването онлайн на къс филм, показващ двама мъже, които вършат секс в античния Акропол в Атина, заяви гръцкото издание Ekathimerini, представено от БЛИЦ.

36-минутният филм, озаглавен „ Departhenon “, е бил оповестен на 21 декември, само че притегли вниманието на управляващите тази седмица. Министерството на културата съобщи, че не е дало позволение за фотосите на кино лентата на Акропола.

„ Археологическият обект на Акропола не е подобаващ за какъвто и да е тип интензивност или друга активност, която би предизвикала засегнатост и демонстрира пренебрежение към паметника “, се споделя в изказване на министерството.

Филмът съдържа няколко очевидни подиуми с присъединяване на мъже и дами, чиито лица не са показани. Сцената, снимана в Акропола демонстрира двама мъже, които вършат секс, до момента в който стоят в кръг, формиран от други артисти.

Посетителите на античния обект могат да се видят да се разхождат наоколо.

Създателите на кино лентата, които останаха анонимни, го описаха като „ произведение на изкуството, което е и политическо деяние “. Спирос Бибилас, президент на Асоциацията на гръцките артисти, дефинира кино лентата като неприличен.

„ Не можете да извършите всичко в името на активизма. Всъщност аз не считам това за активизъм “, сподели той пред телевизионната мрежа Antenna. „ Като грък ме е позор.”

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР