Гръцкият съдия Хараламбос Калогеропулос ще ръководи първата среща от третия

...
Гръцкият съдия Хараламбос Калогеропулос ще ръководи първата среща от третия
Коментари Харесай

Грък ръководи мача между "Лудогорец" и "Апоел"

Гръцкият арбитър Хараламбос Калогеропулос ще управлява първата среща от третия кръг на квалификациите в Шампионската лига сред " Апоел " Беер Шева и " Лудогорец ". Мачът ще се изиграе в сряда (26 юли).

Калогеропулос е на 34 години и през предишния сезон имаше допир с разградчани в решителния им мач с ПСЖ, приключил 2:2. Тогава той беше един от арбитрите зад вратите.

Иначе гръцкият арбитър управлява и срещата от младежката Шампионска лига сред 19-годишните на " Лудогорец " и " Арсенал ", приключил 1:1 на стадион " Георги Аспарухов ". Това беше и първа извоювана точка от български тим в младежката Шампионска лига.

Калогеропулос управлява срещата от 2-ия кръг сред " Астана " и латвийците от " Спартакс " Юрмала, приключил 1:1, само че пък обезпечил присъединяване на тима на Станимир Стоилов по-нататък.

Помощници от страничните линии ще бъдат Дамянокс Евтомиадис и Трифон Перопулос, а четвърти арбитър Йоргос Коминос. Дежурен пратеник на мача е Патрик Филипек от Чехия, а съдийски наблюдател- германецът Ойген Щригел.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР