Гръцкият министър на туризма обеща повече пътни входни точки за

...
Гръцкият министър на туризма обеща повече пътни входни точки за
Коментари Харесай

Гърция улеснява преминаването на туристи от България

 Гръцкият министър на туризма даде обещание повече пътни входни точки за туристите, съобщи БГНЕС. Гръцките управляващи работят, с цел да подсигуряват, че ще бъдат отворени повече пътни входни пунктове, с цел да отговорят на потребностите на идващите туристи, преминаващи границата от север с коли, съобщи министърът на туризма Харис Теохарис пред Народното събрание.

" В съдействие с полицията се поставят старания, тъй че от 1 юли в Промахон ще има три платна - две входни и едно изходно “, сподели Теохарис, визирайки граничен пункт на страната със прилежаща България. Нещо повече, неговото министерство работи с Министерството на гражданската отбрана и Органа на гражданската отбрана при други входни точки, с цел да разпределя входящия трафик и да усъвършенства директните условия за туристите.

 Теохарис сподели, че с помощта на ограниченията, подхванати от държавното управление и неговото министерство, идващите туристи по пътищата се усилват с по-бързи темпове от тези по въздух.

" Само предходната събота, когато регистрирахме най-големите потоци, видяхме нарастване от 23%. Повече от 20 000 души влязоха в страната ни по шосе от северните ни граници. Това демонстрира, че, от една страна, системите за надзор работят, а от друга, че нужните усъвършенствания се извършват бързо ".

Той добави, че управляващите следят увеличението на разновидността Delta и ускоряват здравното наблюдаване, когато е належащо. " И засилвайки здравното наблюдаване, ние вършим вярното нещо за здравето на гръцките жители и вярното нещо в последна сметка за самия туризъм “, сподели той пред депутатите. " Защото отварянето на туристическия бизнес не е елементарен развой. Това е комплициран, динамичен развой, при който би трябвало непрекъснато да сме на щрек и да променяме решенията си според от новите данни, които се появяват “, попита Теохарис.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР