Гръцкият Атромитос проявява интерес към португалския универсален футболист на Левски

...
Гръцкият Атромитос проявява интерес към португалския универсален футболист на Левски
Коментари Харесай

Спрягат Нуно Рейш за завръщане в Гърция

Гръцкият Атромитос демонстрира интерес към португалския повсеместен футболист на Левски Нуно Рейш, настояват локалните медии. Елитният клуб ще направи действия за привличането му, в случай че след края на акцията " сините " се разделят с 29-годишния Рейш, който е употребен като отбранителен халф и централен бранител.

Нуно е добре прочут в Гърция, тъй като в продължение на малко повече от сезон носеше екипа на гранда Панатинайкос. За ПАО той има 25 турнирни дуела през 2016 и 2017 година. Ситуацията към Рейш се следи и от португалските Жил Висенте (в този тим играе Божидар Краев) и Боависта.  Нуно Рейш: Живейте в сегашното
Междувременно, Нуно Рейш даде изявление за гръцкия уебсайт prasinoforos.gr, в което приказва за престоя си в Панатинайкос, безпаричието, когато е бил в този клуб, както и локалното състезание. Той бе запитан дали през идващия сезон няма да се завърне в Гърция. Отговорът му е: " Кариерата на футболиста е цялостна с изненади. Не знаем къде можем да се озовем на идващия ден. Опитът, който натрупах в Панатинайкос, бе отличен. В клуба имаше огромни финансови проблеми, само че играчите се подкрепяхме, бяхме като семейство. Затова и до последния си ден ще нося Панатинайкос в сърцето си - то е зелено. Вярвам, че почитателите бяха горди с нас, тъй като макар всички компликации, водехме борба до дъно за достойнството на фланелката. Все още виждам мачове на Панатинайкос - дербитата с Олимпиакос, АЕК и ПАОК. Гръцкият шампионат е по-добър и по-оспорван от българския. Те са много разнообразни, само че мисля, че футболът в Гърция е с крачка напред ".

" Тема Спорт " Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР