Гръцкият Арис (Солун) ще се радва на солидна подкрепа при

...
Гръцкият Арис (Солун) ще се радва на солидна подкрепа при
Коментари Харесай

Солидна подкрепа за Арис срещу Левски Лукойл

Гръцкият Арис (Солун) ще се радва на солидна поддръжка при гостуването си в София на следващия ден. Бившият тим на Александър Везенков идва в столицата за мач с Левски Лукойл в груповата фаза на ФИБА Къп, а от “синия” клуб оповестиха, че “жълто-черните” ще бъдат подкрепяни от значителен брой почитатели в зала “Универсиада”.

Привържениците на солунския отбор са известни като едни от най-темпераментните на Балканския полуостров и не пропущат опция да вдъхват мощ на любимците си във всички типове спорт. Баскетболът обаче е на особена респект, а поради огромния интерес към дуела от гръцка страна, управлението на Левски Лукойл пуска обособена каса, на която ще се продават билети единствено за ентусиастите на десеткратните първенци на южнатта ни съседка.

Тя ще бъде отворена в залата, от страна на входа към ресторант “Виктория”. За почитателите на Левски Лукойл също ще има особено обособена каса, като родните първенци чакат публиката им да изпълни залата по пътя към трета поредна победа в шампионата.

Срещата е от 19.00 часа на следващия ден и не е телевизионна, само че ще бъде предавана онлайн в канала на шампионата в YouTube.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР