Гръцкият Арис иска да привлече халфа на сините Филип Кръстев

...
Гръцкият Арис иска да привлече халфа на сините Филип Кръстев
Коментари Харесай

Гърци пращат скаут за Филип Кръстев в Бистрица

Гръцкият Арис желае да притегли халфа на сините Филип Кръстев през лятото, написа " Тема Спорт ". Такива информации се появиха през предходната седмица, а в този момент се показва, че солунският клуб ще се засилва след края на сезона.

Сайтът " hellas.postsen.com " удостоверява информацията, че човек на Арис е пътувал до София, с цел да гледа мач на сините. И ще го направи отново против ФК ЦСКА 1948 в Бистрица в неделя. В южната ни съседка означават, че 21-годишният футболист може да играе на всички позиции в полузащитата и прави отличен сезон с Левски.
 Иван Христов насочи апел към левскарите
Иван Христов насочи апел към левскарите

Който не може да помогне, най-малко да не пречи, споделя тв продуцентът

Той има на сметката си 7 гола и 5 асистенции в 34 срещи. Като се базира на гръцката " Gazzeta ", уеб сайтът написа, че от " Герена " са се пробвали да възобновят контракта за наем на Кръстев, само че той е отказал, защото счита, че клубът е сбъркал, позволявайки треньорът Станимир Стоилов да си тръгне. Футболистът е на мнение, че Мъри е с главен принос за неговото развиване.

56-годишният експерт е спряган за нов ментор на Арис и се чака скоро да има развиване по тематиката. Информацията от Гърция гласи още, че договорът на халфа с белгийския Ломел изтича пез лятото на 2025 година. Арис желае да се възползва от отхвърли му да остане в Левски и да го вземе чартърен с алтернатива за закупуване на правата му.
 Ясни са датите и часовете на мачовете във втория кръг от плейофите в efbet Лига
Ясни са датите и часовете на мачовете във втория кръг от плейофите в efbet Лига

Директният конфликт за първото място сред Лудогорец и ЦСКА ще е в събота
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР