Гръцките здравни експерти са силно загрижени за в страната, тъй

...
Гръцките здравни експерти са силно загрижени за в страната, тъй
Коментари Харесай

Гърция обмисля нови ограничения заради коронавируса

Гръцките здравни специалисти са мощно загрижени за в страната, защото случаите доближават приблизително 230 случая дневно през последните две седмици. Инфекциите през август доближиха 5 207, което е над половината от общо 9 531 случая от началото на огнището в края на февруари, оповестява “Keep talking Greece “.
С още два смъртни случаи през днешния ден сутринта общо те доближиха 258, като 51 от умрелите са изгубили борбата през август.
 Сериозни ограничения против ковид в съдилищата в Гърция Сериозни ограничения против ковид в съдилищата в Гърция
Пет профсъюза, представляващи гръцките съдии и прокурори, настояха да бъдат подхванати ограничения против ковид преди да се възобновят...
Отчетените ежедневни случаи на ковид означават лек спад в четвъртък, само че върховете за всички времена са били ден по-рано с 293 дневни случая.
Съобщава се, че междинният брой на инфектираните е намалял от 48 по време на огнището - до 39.
В най-голямата болница в страната, „ Evaggelismos “ в Атина, новите хоспитализации се усилват фрапантно. Заслужава да се означи, че по-голямата част от обвързваните с COVID-19 хоспитализации са на младежи, започващи от 16 години, само че има и пациенти на възраст 102. Атика и Солун държат по-голямата част от новите инфекции през август, само че алармен звънец бие на остров Лесбос с 22 нови случая единствено за един ден, в четвъртък. Общият брой на болестите на острова в източното Егейско море доближи 82, като 15 от тях бяха приети в болница, а 1 интубиран. По-голямата част от случаите са в община Митилене и следенето демонстрира, че те са свързани с религиозни служби. Извънредни ограничения за ограничение на вируса са наложени на Лесбос от 24 август. Според известията локалните управляващи са предложили на Гражданска отбрана по-строги спомагателни ограничения, които включват отваряне на учебните заведения късно от плануваното (7 септември) и наложително потребление на маски в църквите.
Като аргументи за повишаването на инфекциите през август се сочат вътрешния и задграничния туризъм, засиленото придвижване в страната заради летните ваканции, скупчването на най-вече младежи на частни и обществени пространства, както и отпущането при спазването на ограниченията за персонална отбрана като като носене на маски за лице и обществено разграничаване.
 Ситуацията с ковид на Балканите остава тревожна Ситуацията с ковид на Балканите остава тревожна
Турция остава страната с максимален брой жертви и инфектирани на Балканите. 26 души са умряли от ковид за последното денонощие. Так...
Извънредните ограничавания в туристически дестинации като Парос, Миконос, Халкидики наподобява работят, а първичният тъмен сюжет за над 400 случая дневно беше предотвратен. За в този момент.
Гръцките здравни управляващи наблюдават хода на коронавирусните инфекции с нараснало внимание. Според ERT TV, държавното управление не изключва нови ограничения за ограничение в страната, в случай че броят на ежедневните случаи остане на сегашните равнища. Такива ограничения биха били наложително потребление на маска на закрито и навън и затваряне на всички заведения за хранене, питейни заведения, кафенета и така нататък в среднощ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР