Гръцките власти забраниха шествие в защита на християнското семейство в

...
Гръцките власти забраниха шествие в защита на християнското семейство в
Коментари Харесай

Гръцките власти забраниха шествие в защита на християнското семейство

Гръцките управляващи не разрешиха шествие в отбрана на християнското семейство в Атина. В същото време беше обещано позволение за гей церемониал.  Тази дейности доведоха до образуване на огромна проява в Солун.

Депутати от опозицията оцениха  като огромна неточност на министъра по отбрана на жителите да разреши гей церемониал и да забрани проява в отбрана на християнското семейство, предава БНР. 

В Атина възбраната от страна на полицията провокира мощна опозиция в Солун, където се събраха хиляди протестиращи против занемаряване на християнските полезности.

Демонстрантите носеха национални флагове и икони, като скандираха против по думите им настоящия " гей тероризъм ".

Майки с деца и деятели на националистическите партии упрекнаха държавното управление в занемаряване на християнските полезности за фамилията. Те показаха доста аргументи за пагубното понижаване на раждаемостта в страната.

На протестната проява участваха даже и дребни деца със флагове " Християнство или гибел ", което провокира реакция на организации в отбрана на децата.

От националистическата партия " Ники " обявиха, че Гърция е християнска страна и всички би трябвало да се преценяват с религиозните усеща на нацията.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР