Гръцките власти вдигнаха във въздуха два изтребителя F-16 да върнат

...
Гръцките власти вдигнаха във въздуха два изтребителя F-16 да върнат
Коментари Харесай

Изтребители F-16 върнаха самолет на Емирейтс в Атина след обаждане от ЦРУ

Гръцките управляващи подвигнаха във въздуха два изтребителя F-16 да върнат на летището в Атина аероплан на самолетна компания " Емирейтс " след позвъняване от Централно разузнавателно управление на САЩ за възможна терористична опасност, оповестиха " Greekreporter " и Ройтерс. 

Американското разузнаване съобщило на Гърция, че обвинени лица, които биха могли да съставляват опасност за сигурността, са на борда на един от двата полета на " Емирейтс " от атинското летище до Ню Йорк и Дубай. Тъй като единият от самолетите към този момент бил изхвърчал, гръцките управляващи са разпоредили повдигането на изтребители, които да върнат машината до летище " Елефтериос Венизелос " в гръцката столица. 

Самолетът е бил на към 120 благи от Каламата, когато водачите получили заповед да се върнат. След като изтребителите съпроводили машината на " Емирейтс " до аеропорта, пасажерите били свалени с багажа си и почнало претършуване. На борда е имало 228 души и 18-членен екипаж.

Вторият полет - до Дубай, който към момента бил на летище " Венизелос " бил отсрочен, до момента в който бъде осъществена инспекция. На пасажерите било обявено, че има механически проблем.

На борда и на двете машини не е открито нищо съмнително.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР