Гръцките власти ще изпълнят ангажиментите си, както са изложени в

...
Гръцките власти ще изпълнят ангажиментите си, както са изложени в
Коментари Харесай

Нови тежки икономии очакват Гърция

Гръцките управляващи ще изпълнят уговорките си, както са изложени в последната заемна договорка с интернационалните кредитори, макар че това ще докара до нуждата от спомагателни ограничения за строги икономии през идната година, заяви почитан държавен чиновник.

Има редица вероятни сюжети сред този на чистия излаз, който министър председателят Алексис Ципрас избира, и вероятността за нова кредитна линия за Гърция, сподели формалният представител.

По отношение на вероятността за по-строги икономии през идната година, служителят сподели, че счита, че през идната година няма да има огромни разлики в фискалните цели.

„ Ако има такава, ще забележим какво ще се случи, само че са поели ангажимент за реализиране на задачата от 3,5% от брутния вътрешен артикул “, се споделя в формалното изказване на служителя, цитирайки задачата за първичните остатъци, сложена от кредиторите.

След като бъде реализирана съществена цел за остатък, остатъчните доходи ще бъдат ориентирани към увеличение на програмата за приходите от обществена взаимност за 2017 година за гърците, които са най-тежко наранени от строгите икономии, само че също по този начин и за изплащането на държавни задължения към частния бранш и растежа стратегии.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР