Гръцките власти обявиха режим на пълна изолация в северните градове

...
Гръцките власти обявиха режим на пълна изолация в северните градове
Коментари Харесай

Пълна изолация в Солун и Серес

Гръцките управляващи оповестиха режим на цялостна изолираност в северните градове Солун и Серес за период от 14 дни, считано от на следващия ден, 3 ноември, с цел да спрат внезапното повишаване на случаите на.
Отворена остава границата при, откъдето се влиза единствено с негативен тест за ковид. Прекратяват се всички полети към летището в Солун.
Мерките в включват и полицейски час.
В зоната на извънредно бързо разпространяване на вируса са областите Серес и Солун, съобщи представителят на държавното управление Стелиос Пецас. От на следващия ден в тези области се вкарват ограничения, наложителни единствено за тях. За да се ограничи излизането от домове още веднъж е належащо изпращане на известие по телефона за повода за излизане. Вечерният час се вкарва от 21 часа до 5 сутринта, до момента в който в другите региони на страната е от среднощ. Прекратяват се вътрешните и интернационалните полети към летището в Солун.
 Над 19 милиарда евро ще коства втората карантина на Германия Над 19 милиарда евро ще коства втората карантина на Германия
Германската стопанска система ще загуби към 19,3 милиарда евро от втората карантина поради разпространяването на ковид, базирайки се...
Отворени остават магазините за хранителни артикули, аптеки и банки. Ресторантите и кафенетата могат да обслужват клиенти единствено за домашни поръчки.
Също от на следващия ден под карантина са областите Атика и цяла Северна Гърция. Там обаче жителите излизат от домовете си без да е належащо позволение.
Маските остават наложителни за цялата страна на закрито и намерено.
Отворени остават учебните заведения, до момента в който университетите минават към отдалечено образование.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР