Гръцките власти, които издирваха д-р Майкъл Мозли, разкриха предварителна“ информация

...
Гръцките власти, които издирваха д-р Майкъл Мозли, разкриха предварителна“ информация
Коментари Харесай

Полицията на Майкъл Мозли разкрива „предварителна информация“ относно теорията за падането при смъртта на звездата

Гръцките управляващи, които издирваха доктор Майкъл Мозли, разкриха „ предварителна “ информация от тяхното следствие на изгубването и гибелта на звездата – предизвикателство една от главните теории за това по какъв начин обичаният ефирен водещ е стигнал до трагичния край по време на отмора със брачната половинка си.

Въпроси за това по какъв начин доктор Мозли е починал на гръцки рид на по-малко от 100 метра от известно туристическо място се появи незабавно откакто тялото му беше намерено за жалост в неделя, със записи от камери за видеонаблюдение от близкия ресторант на плажа Агия Марина, показващи по какъв начин 67-годишният татко на четири деца „ се спуска по каменист скат покрай ограда, преди да пада от полезрението му ".

Пет дни по-късно тялото му беше намерено, откакто оператор прегледа още веднъж записите му и видя здравния специалист единствено на метри от сигурността, прикрит от ограда. В понеделник вечерта в гръцката преса се появиха изказвания, че на полицията са били предадени записи от камери за видеонаблюде...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР