Гръцките власти казват, че планират голямо удължаване на стената по

...
Гръцките власти казват, че планират голямо удължаване на стената по
Коментари Харесай

Гърция удължава значително стената по границата с Турция

Гръцките управляващи споделят, че възнамеряват огромно удължение на стената по границата на страната с Турция и търсят финансова поддръжка от Европейския съюз за спомагателното строителство, предава Associated Press.

Нотис Митаракис, министър по въпросите на миграцията, сподели, че стоманобетонната стена ще бъде удължена от 40 на 120 километра, като строителните работи би трябвало да стартират по-късно тази година.

" Решение на държавното управление е да удължи в допълнение граничната стена и ние поискахме европейско финансиране ", сподели Митаракис. Министърът разгласява аудиозаписа от изявлението в обществените мрежи в понеделник. Той не даде детайлности за прогнозната цена на плана.
 Гърция желае да удължи оградата по границата с Турция
Гърция желае да удължи оградата по границата с Турция

Предложението е оградата да покрива дистанцията до Тихеро

Гърция упрекна съседка и съдружник от НАТО Турция, че като средство за практикуване на напън върху страните от Европейски Съюз. Това е изказване, която споделя, че е поела непропорционално тежко задължение, приемайки към четири милиона бежанци, множеството от които избягаха от гражданската война в прилежаща Сирия.

Миналата година дванадесет страни, в това число Гърция, желаеха финансиране от Европейски Съюз за гранични стени, които сега се финансират от националните бюджети. Понастоящем Европейската комисия не заплаща за създаване на стени по външните си граници , като се аргументира, че това ще източи средства от други действия, свързани с миграцията, в това число финансиране на организацията на Европейски Съюз за отбрана на границите " Фронтекс ".
 Полша ще строи стена по границата си с Русия
Полша ще строи стена по границата си с Русия

Полско-руската граница е с дължина 203 км…
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР