Гръцките острови имат начин да завладеят пътешествениците от момента, в

...
Гръцките острови имат начин да завладеят пътешествениците от момента, в
Коментари Харесай

10-те най-добри курорта в Гърция

Гръцките острови имат метод да завладеят пътешествениците от момента, в който слязат от ферибота. Те са толкоз въздействащи, че доста гости избират да се върнат на тях неведнъж през годините.
Прочетете още
Единственото нещо, което може да направи Гърция още по-добра за отмора, е да резервирате престой в един от най-хубавите курорти в страната. Оказва се, че най-предпочитани курорти там са Миконос и Санторини.

Всъщност, осем от 10-те спечелили в класацията на най-хубавите гръцки курорти могат да бъдат открити на тези два острова. Изключенията от това предписание са Sani Asterias (№ 2) на полуостров Халкидики и Blue Palace Elounda (№ 8), A Luxury Collection Resort на Крит.

За следващ път парцели хотелиерската група Andronis завоюват няколко позиции в ранглистата, в това число Andronis Boutique Hotel (№ 7) и Andronis Luxury Suites (№ 9), и двата на Санторини.

Тази година обаче две други хотелиерски групи могат да се похвалят със мощни резултати — Katikies с Katikies Santorini (№ 4) и Katikies Mykonos (№ 5) и Canaves с Canaves Oia Epitome (№ 3) и Canaves Oia Boutique Хотел (No6), също на Санторини.

Ето 10-те най-хубави курортни хотела в Гърция, подготвени да ви предложат бягство, потопено в средиземноморското слънце.

1. Grace Hotel, Auberge Resorts Collection, Санторини



Хотел Grace, Auberge Resorts Collection, в Санторини още веднъж оглавява класацията. Той даже усъвършенства резултата си от предходната година - 99.22 по отношение на 99.18 точки. Изобщо не е изненада, че този хотел получава съвсем съвършена оценка. Прекрасният парцел се намира високо на канара в село Имеровигли, като местоположението му дава на гостите невероятна панорама към морето и скалата Скарос.

Въпреки че всяка панорама на острова е впечатляваща, най-хубавата към залеза е от инфинити басейна на хотела, който наподобява като едно цяло с околното море. За да се насладите на Grace в най-хубавия му тип, резервирайте един от първокласните жилища, които се оферират със независими дребни басейни и големи вътрешни дворове.

2. Sani Asterias, Халкидики



Точки: 97.87

3. Canaves Oia Epitome, Санторини

Точки: 97.41

4. Katikies, Санторини

Точки: 96.24

5. Katikies, Миконос



Точки: 95.29

6. Canaves Oia Boutique Hotel, Санторини

Точки: 94.39

7. Andronis Boutique Hotel, Санторини

Точки: 93.62

8. Blue Palace Elounda, A Luxury Collection Resort, Крит



Точки: 93.45

9. Andronis Luxury Suites, Санторини

Точки: 92.52

10. Cavo Tagoo, Миконос



Точки: 89.18

Източник: profit.bg
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР