Гръцки медии съобщават, че българска фирма транспортира с камиони боеприпаси

...
Гръцки медии съобщават, че българска фирма транспортира с камиони боеприпаси
Коментари Харесай

Българска фирма транспортира с камиони боеприпаси от Гърция за Украйна, твърдят гръцки медии

Гръцки медии оповестяват, че българска компания транспортира с камиони муниции от Гърция за Украйна и слагат под подозрение сигурността на прехвърлянето.

От военна база до град Янина се изнасят големи количества муниции и експлозиви,съобщават гръцките медии,които излъчиха и клипове от конвоя за трансфер.Според вестник „ Етнос “ над 20 товарни камиона вземат участие в пратката. Трансферът се прави от българска транспортна компания, профилирана за транспорт на рискови взривни товари, допълват информацията от телевизия " Алерт ". Не се показва дали и водачите са българи.

Според излъчените фрагменти конвоят с оръжия се ескортира от гръцка полиция и се движи в незнайна посока.

Според мнения по тази информация държавното управление " скрито " налива оръжие в Украйна,като заплашва отбранителната мощност на Гърция и изнася безплатно за Киев експлозиви.

Депутати от опозиционната комунистическа партия желаеха незабавно чуване в Народното събрание на министъра на защитата, с цел да заяви по чие решение се изнася оръжие без одобрение от Народното събрание.

В същото време екологични организации показаха угриженост по метода на превозване на тези муниции и експлозиви, които се придвижват по автомагистралата и слагат на риск живота на хората.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР